Welkom bij Autobedrijf hans Lavrijsen

Op zoek naar een kwaliteitsoccasion van een met name Japans of Koreaans automerk? Dan bent u bij Autobedrijf Hans Lavrijsen in Valkenswaard aan het juiste adres. Wij leveren zowel aan particuliere als aan zakelijke contacten.

Onafhankelijke beoordelingen van onze klanten

Commentaar

eerste < 1 2 3
Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star
Marlies Goossens
Ik heb bij Lavrijsen een Toyota Rav4 gekocht. Bouwjaar 2011 met nog niet zo heel veel kilometers op de teller. Ik heb 'm nu een half jaar en rijd er iedere dag probleemloos mee naar mijn werk. Vriendelijke verkoper, heeft me ontzettend goed geholpen bij de keuze van deze auto. Geen gladde praatjes, juist heel eerlijk.
Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star
Fam. Hendriks
Zeer tevreden met de aankoop van onze auto. Zeer vriendelijk personeel, hebben ons goed geholpen.
Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star
Sander de Groot
Ik heb mijn Nissan Qashqai van 2008 ingeruild voor een Qashqai van 2013. Goede inruilprijs en veel persoonlijke aandacht van de verkoper. Denkt mee over oplossingen en geeft veel vertrouwen. Als ik mijn huidige auto over een paar jaar weer in ga ruilen, dan kom ik hier zeker terug.
eerste < 1 2 3

Commentaar Toevoegen

* Verplichte informatie
(wordt niet getoond)
Captcha
Refresh
 
Geef decode in:
 

locatie

openingstijden

 

Beste klant, omdat wij vaak onderweg zijn voor de inkoop van automobielen is er niet altijd iemand aanwezig. Daarom is het verstandig om altijd even telefonisch een afspraak te maken op 040-2012991.

 

nieuwsoverzicht