Welkom bij Autobedrijf hans Lavrijsen

Op zoek naar een kwaliteitsoccasion van een met name Japans of Koreaans automerk? Dan bent u bij Autobedrijf Hans Lavrijsen in Valkenswaard aan het juiste adres. Wij leveren zowel aan particuliere als aan zakelijke contacten.

Onafhankelijke beoordelingen van onze klanten

Commentaar

Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star
Pieter van Deursen
Week 28 - 2017 een zeer nette Chevrolet Orlando gekocht van Auto Lavrijsen met inruil van onze C4-Picasso. Goede service, openheid van zaken en fijn om mee te onderhandelen. Prima ervaring, ga zo door !
Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star
Nissan Qashqai
In januari een Volkwagen Polo ingerolen op een Nissan Qashqai. Uitstekende service gehad, later thuis bleek de bumper een hele kleine schade te hebben. Deze hadden we niet geconstateerd bij de koop. Na een telefoontje mochten we direct langskomen en is het uitstekend opgelost! Verkoper denkt mee over oplossingen en is heel meegaand. Conclusie ik kom over een paar jaar zeker terug om hier mijn auto in te ruilen!
Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star
Dhr. R. van Balen
Afgelopen weekend wezen kijken naar een Suzuki S-Cross. Auto bleek in uitstekende staat te verkeren en na kort overhandelen over de inruilprijs van mijn huidige auto een goede deal kunnen maken. Goede ervaring, kom hier zeker terug in de toekomst.

Commentaar Toevoegen

* Verplichte informatie
(wordt niet getoond)
Captcha
Refresh
 
Geef decode in:
 

locatie

openingstijden

 

Beste klant, omdat wij vaak onderweg zijn voor de inkoop van automobielen is er niet altijd iemand aanwezig. Daarom is het verstandig om altijd even telefonisch een afspraak te maken op 040-2012991.

 

nieuwsoverzicht