Welkom bij Autobedrijf hans Lavrijsen

Op zoek naar een kwaliteitsoccasion van een met name Japans of Koreaans automerk? Dan bent u bij Autobedrijf Hans Lavrijsen in Valkenswaard aan het juiste adres. Wij leveren zowel aan particuliere als aan zakelijke contacten.

Onafhankelijke beoordelingen van onze klantenAantal beoordelingen (8)

5/5 (9)
Gravatar
Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star
Nissan Qashqai schreef...
In januari een Volkwagen Polo ingerolen op een Nissan Qashqai. Uitstekende service gehad, later thuis bleek de bumper een hele kleine schade te hebben. Deze hadden we niet geconstateerd bij de koop. Na een telefoontje mochten we direct langskomen en is het uitstekend opgelost! Verkoper denkt mee over oplossingen en is heel meegaand. Conclusie ik kom over een paar jaar zeker terug om hier mijn auto in te ruilen!
Gravatar
Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star
Dhr. R. van Balen schreef...
Afgelopen weekend wezen kijken naar een Suzuki S-Cross. Auto bleek in uitstekende staat te verkeren en na kort overhandelen over de inruilprijs van mijn huidige auto een goede deal kunnen maken. Goede ervaring, kom hier zeker terug in de toekomst.
Pagina 2 van 4

Beoordeling Toevoegen

locatie

openingstijden

 

Beste klant, omdat wij vaak onderweg zijn voor de inkoop van automobielen is er niet altijd iemand aanwezig. Daarom is het verstandig om altijd even telefonisch een afspraak te maken op 040-2012991.

 

nieuwsoverzicht